Thursday, June 3, 2010

Saamatu

Tegin just windows movie makeriga(mingi antiikne variant),valmis enda missast video. Aga see on MSWMM formaadis,ja ma ei saa seda ei youtubei yles laadida ega toru.ee'sse ja ma ei oska kuidagi formaati ka muuta. Miskit6ttu failina ta ei avane muidu ka, ainult kui windows movie makeris olen. .Mis ma teen,keegi tark oskab ehk n6u anda,sest mul on h2sti palju videosi valmis tehtud windows movie makeriga,ja midagi ei saa nyyd yles laadida:(


Nii kurb:(

3 comments:

  1. See MSWMM formaat on vaid selline filmi loomise fail.
    Mul on paraku windows movie maker saksakeelne, seega ma täpset nimetust öelda ei saa, aga sa pead klikkima ülalt teise riba viimasele käsule, ehk siis saksa keeli Filmveröffentlichung. Sealt edasi tehakse su windows movie makeri failist normaalne videofail.

    Aga... ma vaatasin praegu netist inglisekeelseid screenshote ja need näevad t6esti teistmoodi välja kui minul. Seda käsku seal ei ole. Minust ei ole vist kasu, sest mul on vist teine versioon. Aga kusagil peab ju mingi link olema, millega sa filmi avaldamise juurde saad.

    ReplyDelete
  2. ma ennem kuidagi midagi sain, yhe video sain,teisega ei saa hakkama,ei m2leta mida vajutasin:D:D:D oh seda tehnoloogiat. aga proovin edasi,t2nud siiski!!!:)

    ReplyDelete
  3. JESS,ma sain! Suur suur ait2h, Sinitihane!!:)muchas gracias.

    ReplyDelete